veggorätt

Dålig uppdatering, jag är ledsen men jag har nu börjat träna igen och det tar upp nästan all min fritid. Jag Älskare. Ska iväg på träning om ett tag det är så skönt att äntligen börja träna utomhus! TAggad på träning.
 Om en vecka smäller det gottfolk! SÅÅÅÅÅ TAGGAD.  Också taggad på upplandsläger nästa helg! Vill bara att denna vecka ska gå snabbt så att helgen kommer :). Nu vet ni.

p.s Mina naglar är fortfarande långa.
p.s2 Dulle är för töntig.

PUSS


Vem är tjejen som går efter när alla andra går?

Hej. Hej. Hej. Hemskt mycket hej.
Är hos annika som vanligt på onsdagar... Vi gör ingenting, det är skönt. Jag är just nu väldigt trött på det mesta. Förutom annika såklart.
Tycker synd om Amanda, hon mår inte så bra. Svimmar lite titt som tätt. :(
Ska på mässa senare idag och träna för första gången på typ hur länge som helst efter. Ska bli najjjjjjs. Orkar inte skriva mer. Har inget på hjärtat.



PUSS

plexus

Kom hem från stan för ett tag sen. Var där med min kära vän kallad annika. Jag köpte en cheese, glass och en brownie! Tjock.(brownin var mättande och halva ligger faktist kvar i påsen. fast äter nog upp den snart.)  En mascara fick faktist också följa med hem. Men jag blir så sur för att jag har pengar men hittar inget att bli kär i bara halv fina kläder ;( . Detta har pågått ett tag nu och jag hatar det. Det är något med jag och modet just nu som inte klickar. Fördelen är ju iofs att pengarna på mitt konto är kvar.

Jag<3mina vänner

Lite liten klack annars hade de varit as balla. Ironi.

p.s Jag såg en as snygg kille på donken idag, jag gillar att man får titta på vem man vill faktist. Smile.
PUSS


biffen gjorde mål


Helooooooouuu. DEt smakar just nu jordgubb och lakrits i min mun. Tog en kola ur pappas låda. Godisgris. Nödvändig fakta? Daaaah självklart.
Kom hem från frej match kollade dock bara på :(. Att kolla på något som man själv vill göra väldigt väldigt gärna=sämst. Mina lagkamrater gjorde iaf ett strålande jobb och vann med 5-0! Annika och annika gjorde mål så som också jessica, carro och .... Vem var den sista?:P Skandal att jag inte kommer ihåg. Extra glad åt annika som fyller år idag, 15years. Stor liten flicka.
Skola imorn = not so taggad. Ligger lååångt efter. Men kan inte göra så mkt åt sakaen så, ödet får bestämma. Like it.

p.s Vi har ´fått nya fotbollsstrumpor. DE är oranga och fula.
p.s2 Naglarna är kvar. Smile.


PUSSEN

livsnödvändigfakta2

Igår sa några familjemedlemmar till mig att mina naglar var långa!!! Typ första gången i världshistorien någon sagt det tilll mig :D. (förutom mamma som är glad om jag bara inte biter på dem ;P)Får se hur länge de håller sig.. Fast jag har målat på ett lager ljusrosa lack och ett lager genomskinligt. Fast ena tummen är lite mer rosa.. fult. Men jag överlever.  Jag vet att ni gillar att höra om mina naglar. Visste ni att naglar är döda hudceller? GAnska äckligt egentligen. Men det är ju hår med,så so what. I am a rock star, I've got my rock moves and  I....Will rock you with my nails or without them.

(DEt här har börjat bli lite som en serie, bara med två inlägg än så länge men det kommer mer gottfolk. Ni kan vara lugna jag lovar att uppdatera senare idag efter jag varit på fotbollsmatch på lidingöööö. Håll tummarna för att de förtfarande sitter på!)


Kiss and hug, du är ful.


sussanlullkkokakikarenfull

Du tar kål på mig. Kan du försvinna från mina tankar. Du vet att jag bryr mig om dig, kan du bara försvinna så att jag kan sova lite? Tack. Ja jag menar dig.

Tror att jag behöver träffa min psykopat. För att så blir jag gla. HAppyface lixxome.


livsnödvändigfakta.

Jag måste måla naglarna. Annars kommmer de å sönder.

det kommer bli bättre.


Rommebussen. Kolla vilken blick jag får av christoffer. haha.

Hei. Jag mår bättre idag! Jag ha bara pyttelite ont i halsen :). So i'm happy. Är bara lite oroad för det känns som jag hamnat efter en ganska stor bit med skolan ... HAtar att komma efter.
Tror att jag ska åka hem till pappasen i helgen, då bli det nog tittande på fotboll både lördag och söndag. Det är ju kul men jag hatar att titta på och inte spela, det är typ det värsta jag vet.

Blå himmel, gul sol och röda bussar.

Jag vill vara frisk. So bad. Kan nån fixa det åt mig? :) Fast nu känner jag att det börjar bli lite tjatigt då jag hela tiden skriver om att jag är sjuk och vill bli frisk. Fast jag känner att jag mår lite bättre idag..
Anyway. Solen skiner. Underbart med vår, känner att den verkligen är påväg nu - påriktigt. So good. Funderar på att gå och göra lite lunch eller värma på.. Det är så jobbigt att äta men mage vill ha påfyllning. Not so good. Får fundera ett tag till. Have a nice day everybody!

So good.


PUSS

Täcke o kudde i soffan, nån halväten macka på bordet, ett glas vatten, alvedon och kallnat te.

Sjuk igen. Förvånad? FEber, ont när jag sväljer och emellanåt hosta. Min mage är lite hungrig men jag orkar inte äta för att det gör så ont att svälja. Mamma skulle egentligen jobbat hemfrån idag men var tvungen att åka in på nått möte. Så inget sällskap idag. :( Men hon sköt om mi så bra i går kväll, det gjode också fanny vilket gör det lite lättare att vara sjuk.Tack.

HAHAAH hittade dena super snygga bild från typ 06, 05? ;P AS GARV.
För er som inte ser vilka det är är det fanny och jessica :)



p.s MAlin fyller 16 år idag! GRATTIS! :D


PUSS

ge mig sommar, snälla, jag lovar att inte tjata mer.



lite schtekiga bilder från 2006, på den tiden mina syskon höll samma cool standad som jag. ;P

livet leker, verkligen.

Snor snor snor. Hosta hosta hosta. Snor snor snor - a ni förstår poägen, jag är förskyld. Igen. Jävligt bra! Älskar att vara det, att vara rastlös och orklös på samma gång och sen gör det ju inget att jag missade två innebandy matcher igår. Nej ja är inte bitter. Sen ska det bli så himla kul med lite politik arbete som väntar här bredvid mig! Ironi.


Fast jag måste berätta en grej som hände igår på dj-matchen. Stackars jullan blev typ knuffad och nertryckt flera gånger och det var så kul för hon blev verkligen irriterad. hihi. Sen så blir hon knuffad ännu en gång(utan att få frislag). Då hon tappar både klubban och en sko. Istället för att ta med sig skon och springa o byta sätter hon sig lungt ner och tar på sig den igen - då spelet är på andra plan halvan. haha. Du är söt jullan.



PUSS

stress äter upp en men jag gillare

Kom på en grej som hände igår när jag pratade med mamma i telefon.Eller om det var i förregår.. whatever.  Hon hade iaf väldigt brottom till nått möte och höll på att ta packa ihop sina grejer. Så säger hon;
 - Men var är min mobil nu då?
Jag börjar garva och hon med. Hur virrig frår man bli? För er som är seega så pratade hon ju i telefonen med hennes coola dotter.

p.s Min fröken berättade idag att hon är MED BARN ! :D:D :D Väldigt glad för hennes skull!

PUSS


skööööönt med helg väääldigt skööönt.

HEJ. Slutade två och min buss går halv fyra, YES! Men som tur har jag min kära vän annika som bor nära skolan så jag kan vänta här en timme! :) Jag har drabbats av djup hosta, slemmhosta, YES! Men igår köpte mamma actimel till mig i hopp om att stärka immunförsvaret. Göllunge.
Ebba ville så gärna att jag ska skriva två skämt som jag skrattade åt igår när hon berättade dem. Ebba gillar mig...YES! haha driver ebbischh.
Så här lyder skämten;
-VAd heter elvis storebror?
- Tolvis.
tihihi

-Fryser du ofta?
-Ja/nej
-okej men när du fryser kan du ställa dig i ett hörn, för där är det alltid 90 grader!tahahaha.


Vi vill ha värme. nu.


PUSS

wanna be alla


ännu en dag i annikas stora rum.

Är hos ankan, vi ska nämligen på mässa klockan sjuuue. Skolan var ganska kul idag faktist. Jag hade på mig ett silvrigt halsband med en stor budda på. SÅ kommer jag med klockrenaste skämtet.
- När den här får pest (buddan) så blir det buddapest!hahahah (budapest är en huvudstad för er som inte vet.)
Jag måste också berätta en grej som hände igår. Pappa fyllde ju år i söndags och då fick han en massa logg-grattis-meddelanden på fejan.
Då frågade han mig hur man gjorde när man skulle svara, man klickar på logg-till-logg och skriver tack sa jag. Nej men inte så.. sa han. Och så fattade jag att han ville skriva på ni vet ; thompa skriv vad du gör. Då skrev han; Tackar för alla grattis hälsningar.Sköt om er hälsar thompa! hahahahaha (han ska alltid skriva, hälsa thompa!)
jag as garvade och förklarade värför, så nu blev det såhär;




PUSS

jag har vänner vettu ;)



Jag kom på att jag ska länka mina vänninors blogg, Josefines´,'*Inez,Moas och Dulles. Så Här är den ; www.jimd.blogg.se ! Ta er en titt ;P

PUSS

Jag har ont i vaderna

HEj vänner. Hade en rolig dag idag, var mest med dulle o maryyy. Hahah Marie glömde sina shorts till fotbollen, gu va kul vi hade :P. Ni kan nog läsa mer om detta på dulles blogg. Anyway, När vi gick till tåget så lyssnade dulle på hennes systers Ipod. Så frågar hon mig; - Kan du sicka låtar från din Ipod till min? hahaha Bra dulle. Smarthuvud :D.
Btw Så ska Dulle träna innebandy idag :D. Kommer gå as bra!
Fick massa sommar känslor igår när jag var hemma för vi beställde sommar kläder o bekinisar från hm katalogen. Och sen vaknar jag imorse och utanförfönstret är våren täckt av snö. INTE OKEJ. :(



Bjuder på denna supersnygga nya bilden!

'a walk to remember'

Idag fyllervärldens bästa pappi åår, på kvinnodagen o allt! GRATTIS :D Jag vill också önska grattis till Josefines och Christoffers pappa som råkar fylla år idag med :).

Ska åka iväg till hammarbacken om cirkus 50 minuter, match någonstans och sedan till bällstaberg för att spela träningsmatch mot knivsta :D.


Jag och fjärilen hade tvåmannafest igår då vi dansade fult i balklänningar. Du är bra.

Ron som groda/krokodil.

Morning butterfly!


Pappi o tomas på åland :)


PUSS

snugga webbisar.

HEII. jag vaknade typ  tjugo i åtta imorse sen typ kvart över så gick bilen mot väsby. Där vi plockade i typ rakgrejor i påsar för att tjäna pengar till fotbollen. Det var väääldigt jobbigt. Typ halv ett skyndade vi oss hem, åt snabbt och böt om till fotbollsmatch mot vaxholm. Jag och petra kom typ 10 minuter innan matchstart. Matchen gick helt okej men vi var inte så bra resultatet slutade 2-1 till VAXXXIIE.:(  SEn skyndade vi oss hem, duchade, åt och åkte iväg mot vallentuna för födelsedagskalas! Så här sitter jag nu framför scharas gröna sköna dator och skriver. Jag blev bjuden på en underbar pasta sallad med jätte gott bröd till och som efterrätt; Kladdig kladdkaka :D.








PUSS

ps. jag fick just veta av Sara att det heter ipren! har alltid trott att det heter iprem, haha vad eb jag är-

a thing call happiness


JAG ÄR ÖVERLYCKLIG FÖR JAG SKA TYP TILL MALTA PÅ PÅSKLOVET!!!!! :D:D:D SKOJJA INTE HUR TAGGAD JAG ÄR PÅ SOL O VÄRME! Fast vi har inte bokat nått än men det kommer bli av iaf ! :D
SOL och bli brun är typ det jag längtar efter mest i hela världen just nu!
LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAR, SKOJJA INTE!


PUSS

Laila bagge är en 40poängare.

Helooouou. Eftersom att Amanda och jag var så proffsiga att hjälpa till på ett föräldra möte förut fick vi sluta efter luch idag - SKÖNT. Då tog vi tåget till täby där jag köpte present till min kära pappa som fyller 47 på söndag och amanda inhandlade en tru match.
Sen kom David, Simon och emanuel och skrämde bort Amanda så hon åkte hem..

Har just kollat klart på let's dance - men det är inte lika kul nu när min idol åkt ut, Calle. :'''(  Funderar på att lägga mig, ska upp ganska tidigt imorn för plockning till fotbollen. Sen ska vi spela match mot vaxholm och därefter blir det födelsedagskalas för schaaaara o pappiiiiie. :)

(dåliga mobilbilder)

Söööta amanda på tåget!


Tuffa Emanuel på stadium.


Reklam på tåget; Olika värde,olika kön. Så jävla sant. Det är olika män på tusen lappen, femhundralappen och hundralappen. Det är kvinnor på Femtiolappen och Tjugolappen. Värför inte tvärt om? Vi tjejer är ju coolare? ;)
 


Dagens;
-Vad heter findlands minsta kvinna?
-Sirka nitti.
hihihi SCORE;SCORE & DUBBLESCORE!


PUSS

sara 16.

Nu är jag hemma hos lårmusken vi ska åka på träning sen.. Men måste rusa plutten har fixat toast :D

GRATTIS KUUUUSIN ! :D HAVE A GREAT DAY!


dagens:
- Asså jag ska slå den där killen sen!'
-Jasså vilka ska du ringa då?

hahahah (slå på telefon för er som är sega (dulle))
SCORE,SCORE DUBBLE SCORE

PUSS


det var väl ett jävla tjat

Hej alla coola. Nu sitter jag framför ankans dator, vi ska på träning om typ en timme. UTE :D. Första dagen för mig i skolan på typ 2 och en halv vecka :O. Va ganska kul iaf. Romme ÄGDE igår, lägger upp lite bilder ikväll tror jag. Men vetni idag i skolan så skulle vi gå till vårt ansvarsrum efter lunchen. När jag kommer dit ligger det typ utspritt äppelmos över bordet och nån stol där jag sitter. DEet var såååå äckligt. Och sen fick jag och Christoffer torka upp det. (?) Fast det var mest Christoffer som torka hah. SYND. Men nu ska jag gå och spela 7:an med ankaaaaan :P.

 
Dagens;
- Vilket djur har sladdrigast könsorgan?
-Fladdermusen.




fototriss på christoffer, gud va jag skratta när jag såg han första gången med hjälm haha. 'ägget'.

amanda tror att hon är en panda.


Min bräda o jasses skidor, björnriket 07 tror jag att det var- vi hade kul på den tiden.

Hej vännuuuuur! Spinnade idag för första gången i mitt liv, det var najjs.  Sen sprang jag en truddelutt, tog en sväng till ica för att inhandla rese-godis till morgon dagens bussresa. Efter det tog jag ett skumt bad (haha där fick jag till det! asså skumm bad ;) ) hemma hos fof. Därefter har jag packat till imorn om någon missat det så ska jag alltså till ROMME! :D -taggad jävligt taggad, ska sitta med ankan i bussen å vi ska ääääga backarna! :D Sen åker ju vi med några andra människor som iafs inte är lika coola som mig o ankan.. bla. DAVID (han ville så gärna vara med i minn blogg ;) sen ska jag säga att det var från honom skämten kom..)

Sen har min kära vän hans skaffat sig en blogg då hon tror att hon är en panda(?). Jag sa att jag tyckte att hon skulle heta hans eller hasse, men som vanligt så var det bara en droppe i havet. lite ledsen. Men ta en titt på hennes blogg iaf : www.ppandas.blogg.se !

p.s det är inte att rekomendera att ha en godispåse fylld med gott godis på sitt skrivbord som man ska ha dagen efter.



PUSS


abba

http://www.abba.se/produkter/

dra pilen över de olika burkarna så att det låter. Kalla mig lättroad men jag tyckte att det var kul :)

nån tråkig lista som ändå ingen kommer att läsa

Vad blir ditt namn baklänges?
senga

Har du gjort en snöängel i år?
Nä tyvärr.

Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus?
Hur länge ligger man kvar på BB efter man blivit född? Så länge iaf :)

Tycker du att sengångare är söta?
haha jag vet nte hur de ser ut :P
Första sporten du gick på?

Fotboll
Vad längtar du mest till just nu?

SOMMAREN
Hur gammal har du tänkt bli?

Runt 90 kanske.
Vad drömde du inatt?

Jag kommer inte ihåg nu men när jag vaknade så var den glasklar...
Vilken tv-serie är bäst?
Kan inte välja mellan one three hill, gossip girl eller Grey's.
Vad åt du senast?
Två mackor
Höga eller låga strumpor?
låga
Vad är du mest rädd för i hela världen?
Att misslyckas

Läser du på baksidan av mjölkpaketen?
ibland

Godaste drickan till frukosten?

mjölk/vatten
Har du gråtit i skolan nån gång?

hahahahah
Är du höjdrädd?
Mer än vad jag tror
Vilket land vill du åka till?
USA eller england
Vad var det senaste som fick dig att skratta?
Hermans kommentarer tror jag.
Har du fått någon komplimang idag?
nej

Är du polare med grannarna?

nej
Vilka språk talar din mamma?

Svenska, engelska och lite norska tror jag.
Vilka länder har du bott i?

Sweden only
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
NEJ

Vad skulle du säga om jag sa att jag är kär i din bror?
Jag har ingen bror så visst! -eller två lossas men dom kan du få vara kär i !
Har du varit utomlands?
Yepp

Vilket är de bästa bröllopet du vart på?
Har bara ett att välja mellan, mitt morbrors och hans fru. :)

Var är dina syskon just nu?
Fanny är i skolan
Vad ska du göra i helgen?
plocka varor, spela fotboll mer vet jag inte ännu.
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?
hehe det har jag inte tänkt på men det hinner jag säkert förvi ska spela vid typ ett <3
Vad gjorde du kl 2 inatt?
sov
Vad är det första du gör på morgonen?
kissar

Kan du låta bli att prata på 4 timmar?
är det en utmaning?

Vem pratade du senast i telefon med?
pappiiie

Vem har du en liten crush i?

det kan jag ju inte avslöja?

Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det?

Till typ plan, eller nån annan välgörenhets 'grupp' som hjälper barnen i afrika.

Vem är snällast i världen?
Jag vet inte jag har ju inte träffat alla.
Vem vill du prata med?

pass
Vem kan du berätta allt för?

DEt känns naturligast att prata ut med min psykopat och hon vet vem hon är. (jag vet vad psykopat betyder)


faking a smile with the coffee you go

Borde plugga. Men orkar inte - det blev lätt. Men det kommer leda till ångest. Ångest blir mer och mer vanligt i mitt liv. Värför ska man alltid skjuta upp allt?

ge mig sommar nu nu nu nu nu nu.


PUSS


RSS 2.0